Workshops

In onze massage workshops  leer, ervaar en beleef je een massage. Je leert verschillende massage grepen en technieken en je leert om op je eigen houding te letten. Het zijn workshops in kleine groepen van 4-6 personen met veel aandacht voor elkaar en de sfeer. De verschillende workshops zijn hoofd massage, indiase hoofdmassage, voetenmassage, klankschalen massage of rugmassage.

Massage workshops zijn ontspannend en leuk om aan mee te doen.
Je kunt alleen komen of samen met iemand anders.

Hoofdmassage

hoofdmassageIn deze traditionele hoofdmassage workshop leer je een massage te geven met aandacht voor het hoofd, de nek en de schouders.
Het hoofd, nek en schouders zijn belangrijke energie centra van het lichaam. Alle gedachtes, visuele, audiotieve, sensitieve  en geur waarnemingen vinden plaats in het hoofd. Een hoofdmassage is een ideale manier om het hoofd andere aandacht te geven, aan te raken en met verschillende grepen te ontspannen. In deze workshop zijn er massage tafels waarop de ontvanger heerlijk ontspannen op gaat liggen.

Op 25 september 2017 en 26 februari 2018

 

Indiase hoofdmassage indiase-hoofdmassage

Deze hoofd massage is heel goed te leren en heel gemakkelijk praktisch uitvoerbaar omdat je het zittend op een gewone stoel kunt ondergaan.  Je leert in deze workshop een reeks grepen die je kunt toepassen om iemand een heerlijk ontspannende hoofdmassage op elk moment van de dag te kunnen geven.  In deze massage gebruiken we ook olie en is er aandacht voor de nek en schouders. Het is een bijzondere vorm die echt de moeite waard is om te leren! Natuurlijk ervaar je tijdens deze workshop ook zelf hoe het is om het te voelen en wat het met je doet.

Op 30 oktober 2017 en 26 maart 2018

 

Voetenmassage

voetenwassingJe voeten dragen je de hele dag overal naar toe, ze zitten verpakt in schoenen en hebben niet altijd alle ruimte die ze nodig hebben. In je voeten zitten ook reflex punten die communiceren met organen in de rest van je lichaam. Een ontspannende voetenmassage is daarom ook voor het gehele lichaam een weldaad. Een voetenmassage wordt ook als een aardse spirituele massage ervaren omdat via je voeten de energie makkelijk de aarde in kunt laten stromen. Na een voetenmassage kunnen blokkades zijn opgeheven en ‘stroomt’ het weer fijner in je lichaam. Dat geeft ruimte.  In deze workshop gaan we van start met een rituele voetenwassing om daarna in tweetallen elkaars voeten te masseren.

Op 27 november 2017  en  30 april 2018

 

Klankschalenmassage

klankschalen-massage-free-stock-fotoHet menselijk lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water en ander vocht. Klankschalen veroorzaken trillingen die een ontspannende werking hebben op het gehele lichaam. Het is heel bijzonder om dit te ervaren. In deze workshop maak je kennis met de klankschalen en ervaar je wat het met jou doet. Je laat ook de ander voelen wat een klankschaal teweeg kan brengen door samen te onderzoeken en experimenteren. Het is een bijzondere workshops die elke keer weer mooie sensaties met zich meebrengt. Een aanrader in de workshops!

Op 8 januari en 28 mei 2018

 

Rugmassage

De rugmassage is de koningin van de massages! Iedereen geniet van deze ultieme massage, de aanrakingen geven een bijzonder aangenaam en ontspannend gevoel. De rug is een groot lichaamsdeel dat veel verschillende grepen en aanrakingen kan hebben. Er zijn eindeloos veel grepen en technieken te leren. In deze workshop gaat het om het ervaren van een basis massage en de ontspanning die daardoor ontstaat optimaal te kunnen voelen.

Op 29 januari en 18 juni 2018

 

Data van de workshops op een rij

2017
25 september Hoofdmassage 
30 oktober Indiase hoofdmassage
27 november Voetenmassage
2018
8 januari KlankschalenmassageSchrijf je nu in!
29 januari Rugmassage
26 februari  Hoofdmassage
26 maart Indiase hoofdmassage
30 april Voetenmassage
28 mei Klankschalenmassage
18 juni Rug massage

Plaats, tijd en prijs

Deze workshops vinden plaats bij Mazzaze in Leusden van 19-22 uur.

Deelname prijs aan een workshop is € 35,-

 

 

Mazzaze geeft bij alle evenementen van VakantieAnders ervaringsgerichte ontspanningsmassage workshops.

Het is ook mogelijk om workshops op aanvraag te doen, dan overleggen we over mogelijkheden, plaats en budget.