plaatjenieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.


Workshops massage voor paren

Plezier, ontspanning en verbinding

Partner rug massage Wil jij iets nieuws, iets leuks doen samen met je partner?
Samen genieten en elkaar ‘opnieuw’ontmoeten? Misschien weer vlinders in je buik krijgen?
De workshops Massage voor paren zijn speciaal voor stellen die eens een andere manier van samen zijn en communiceren willen uitproberen. Samen masseren staat ook voor samen plezier maken, verbinden en ontspannen.

Geluksgevoel

Tijdens de massagesheb je fysiek contact in aandacht en met respect voor elkaar. Als je dicht bij je partner bent en hem of haar liefdevol aanraakt, komthet zogenaamde knuffelhormoon oxytocine vrij. Dat activeert de beloningscentra in je brein waardoor er bijvoorbeeld een chemische stof als dopamine vrijkomt die voor rust en een geluksgevoel zorgt en die stresshormonen als cortisol uitschakelt. Dit maakt dat samen masseren ook je emotionele verbinding verstevigt.

Zeven dinsdagavonden

Vanuit die ervaring heeft Mazzaze daarom de workshops Massage voor paren opgezet.
Een reeks van zevendinsdagavonden waarvan je vier keer op locatie oefenten drie avonden elkaar thuis masseert. Tijdens de workshops masseer je je eigen partner en geven en ontvangen jullie ieder een massage. Elke massage wordt in delen uitgelegd en voorgedaan.

Door het meteen mee te doen leer je dat snel en kun je samen meteen ervaren hoe het voelt en wat het met je doet om elkaar te masseren.

Ontspanning en plezier in samen doen

De workshops massage voor paren worden op locatie worden gegeven in een veilige en fijne ontspannen sfeer. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en zullen daar ook aandacht aan besteden*.  In de workshops leer je de basis van een ontspanningsmassage, die je daarna zelf, of in een vervolg workshop verder kunt uitbreiden. Daarnaast gaat het vooral ook om de verbinding en het plezier dat je samen met je partner beleeft.
Op de tussenliggende dinsdagavonden ga je samen thuis aan de slag.

Handouts bij massage voor paren

Na elke workshop op locatie ontvang je een heldere handout met de geoefende ‘grepen’. In de workshops zorgen we ook voor een goede houding en rustige uitstraling van de massage gever. Als ontvanger mag je jezelf helemaal over geven de massage die  je eigen partner je geeft. De massages hebben een logische opbouw waarbij je meer grepen leert om mee te kunnen varieren. Aan het einde ben je in staat om je partner een fullbody massage  te geven.

Het is mogelijk om een vervolg van workshops (met weer tussenliggende avonden thuis) te volgen om een verdieping in de massages te brengen.

Voor wie

  • (echt)paren met een relatie die al wat langer bestaat (minimaal een jaar)
  • (echt)paren die samen iets nieuws willen ontdekken en interesse hebben in massage
  • (echt)paren die allebei zin hebben om samen iets te doen dat hun onderlinge band verstevigt

Wanneer

7 dinsdagavonden van 13 maart tot en met 24 april van 19.30 – 22 uur in Leusden.
Kosten : €165 pp inclusief de handouts.

Aanmelden

Aanmelden kan hier
Wil je meer informatie? Mail dan naar  info@mazzaze.nl of bel even met Carla Pleijers 06 45770370

 

*  Plezier, ontspanning en verbinding voor iedereen is waar we voor gaan op deze avonden, dat betekent dat we ook een aantal spelregels hanteren.  Er is intimiteit die past binnen een groep, we respecteren die grenzen.

Massage voor paren

 

 

 

 

 

 

 

Mazzaze is een gerenommeerd massage instituut dat masseurs opleidt, en waar je ook terecht kunt voor die massage die goed voor jou is.