Weekenden

Heb je interesse in het leren masseren?

Dan is dit dé plek voor jou. Tijdens een massageweekend kom je snel in de massageflow, omdat je er helemaal bent: van vrijdagavond tot zondagmiddag. 
Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

Iedereen heeft behoefte aan aanrakingen, liefdevolle massage-aanrakingen maken je zachter. Hierdoor kom je volledig tot rust en in een fijne ontspanning, met gelijkgestemden. Het leren masseren in het geven én ontvangen staan centraal. Bij het geven van een massage is aandacht voor wat je doet bijzonder belangrijk.

 

Kalender 2019

25-27 januari 
08-10 maart
10-12 mei
14-16 juni
18-20 oktober
06-08 december

 

In je lichaam komen

We starten met een rugmassage om je lichaam goed te voelen. Daarna gaan we verder met andere uitgebreide massage. Die oefenen we in tweetallen met uitleg, en later met muziek om in je eigen flow te komen. Er zijn veel verschillende grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is. Uit al deze grepen kun je zelf kiezen wat je wilt inzetten om later een massage op maat te geven.
In ieder weekend staat een ander deel van het lichaam centraal: rug, benen & voeten, armen & handen, of buik, borst & hoofd. Daarmee oefenen we uitgebreid. 

Er zit een opbouw in verdeeld over alle weekenden. Het is elke keer weer uitdagend en iets anders. Ook de workshops tijdens deze weekenden zijn afwisselend en een kennismaking met een onderwerp of thema dat aansluit bij massage.

De workshops

In elk weekend is er een workshop waarin je kennismaakt met  een andere massage vorm zoals bijvoorbeeld klankschaalmassage, gembermassage, cuppingmassage, voetenwassingen, aroma zorg, Lomilomi of HoStone massage.

Voor wie?

Voor vrouwen en mannen, met en zonder massage-ervaring. Een veilige sfeer waarin aandacht is voor wat jij nodig hebt. Je kunt alleen of samen met iemand anders komen.
Omdat we een heel weekend samen zijn, van vrijdagavond tot zondagmiddag, kom je in een ontspannen massageflow. Het enige wat je dit weekend hoeft te doen, is er te zijn en je laten meenemen in alle massages, samen met gelijkgestemden. 

De maaltijden worden verzorgd en er zijn fijne slaapkamers waar je ook even op jezelf kunt zijn als je daar behoefte aan hebt.

Aan het einde van een massageweekend:

  • heb je een breed scala aan massagegrepen en technieken geleerd en geoefend
  • kun je een gevarieerde massage geven van ruim een half uur
  • heb je ervaring opgedaan met het geven van verschillende massages bij diverse mensen
  • heb je de basisbeginselen onder de knie om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven
  • weet je hoe je je eigen lichaam kunt inzetten om optimaal gebruik te maken van je lichaamskracht
  • heb je zelf massages ontvangen en gevoeld wat dat met je doet
  • heb je een specifiek thema doorgewerkt tijdens de workshop
  • ontvang je het deelcertificaat van dit weekend
  • heb je mooie, interessante mensen ontmoet
  • ben je relaxed en weer vol energie

 

inschrijven massage

Praktische info

Van vrijdagavond 19.30 uur tot zondagmiddag 16.30 uur
Locatie:Havelte (Drenthe)
Prijs: €335,- (geheel verzorgd, inclusief 2 overnachtingen)
Je kunt een keer meedoen aan een massageweekend, of meerdere keren per jaar.
Indien je kiest voor de gecertificeerde opleiding tot ontspanningsmasseur, dien je 9 weekenden deel te nemen.

 

Het Mazzazejubileumboek   Het Mazzaze jubileumboek

Wil je meer lezen over Mazzaze? En ben je nieuwsgierig naar de ervaringen en verhalen van de deelnemers? Bestel dan hier het Mazzaze jubileumboek voor maar €9,95 (ex verzendkosten).

 

Eén verhaal is als blog te lezen: Laagdrempelig, professioneel en dichtbij!