Verwenmassages

Er zijn massages die vooral verwennerij zijn, massages die iets extra’s geven en vooral voor vrouwen als een zalige lekkere luxe worden ervaren. Iets speciaals voor jezelf voor af en toe omdat het zo lekker voelt, ruikt of klinkt.

Behalve het verwenaspect zijn het ook tijd-voor-jezelf-momenten waarbij je goed zorgt voor je lichaam. Je neemt er de tijd voor en geeft jezelf daarmee het fijne cadeau van rust.

 

Kokosstempelmassage

 

De geur van kokos voert je mee naar exotische oorden met een ontspannende en verzorgende massage! 
Deze massage  begint met een scrub om de dode huidcellen te verwijderen om daarna een passende combinatie van massage met olie en kokosstempels te ervaren. Het is een weldaad voor je huid die er heerlijk zijde zacht van wordt.  Kokos brengt je in harmonie met jezelf!

 

Kruidenstempelmassage

Een massage met olie en stempels gevuld met kruiden als citroengras, gember, patchouli, pandanblad, limoen en tamarinde die een ontspannende en reinigende werking hebben. De massage is een combinatie van het gebruik van deze heerlijk fris ruikende stempels en handen.

Een andere kruidenstempelmassage is in combinatie met speciale warme stenen die in het bijzonder geschikt is voor benen en voeten massage. Het heeft een positief effect op je hele lichaam.

 

‘Zen’  voor hoofd, nek en schouders.

Zitten  je nek en schouders vast, en wil je daar eens een goede uitgebreide massage voor hebben om je lekkerder te  voelen? Dan is dit een fijne massage voor jou waarbij je heerlijk losser en in je vel zit, minder spanning voelt, met een gunstig effect in de dagen erna. Een unieke en speciale massage op maat voor jouw klachten. Er gaat een wereld voor je open. Het is meer dan een verwenmassage!

 

Klankschalen

Bij een massage met klankschalen word je meegenomen in een rustgevend bad van zachte klanken. Geheel gekleed lig je op een warme ondergrond midden tussen de schalen die je iets heel bijzonders laten ervaren. 
De klankschalen geven trillingen, een mooi geluid en een bijzonder aangenaam gevoel. Grote en kleine schalen, zware en lichte tonen, de klankschaal slagen lopen in elkaar over en je kunt mee drijven op een zee van trillingen. Klankschalen werken harmoniserend op gevoelens, emoties en spieren. Ons lichaam bestaat voor 80% uit water waardoor de trillingen zich snel door je lichaam kunnen verplaatsen en zo een soort innerlijke massage kunnen geven. Diep in je lichaam kunnen spanningen losgetrild worden.
Het effect kan intenser ervaren worden dan bij een gewone massage, je kunt je niet verzetten, je kunt geen spieren vasthouden. Moeheid verdwijnt en volledige ontspanning treedt op, rust en helderheid in lichaam en geest. Een klankmassage heeft een diepe werking op ons lichaam.