Stoelmassage

Mazzaze is ook gekwalificeerd om goede stoelmassages te geven. Tot op heden zijn dat losse dagen binnen verschillende organisaties. Er zijn nu ook mogelijkheden om met een vaste regelmaat terugkerende stoelmassages te geven bij bedrijven in de regio Leusden/Amersfoort en omstreken.

Zie ook het gedicht van de sint over stoelmassage voor 2017!

 

stoelmassage PVB LeusdenIMG_20150608_100320 (Medium)

Stoelmassages zijn geschikt voor korte ontspanningsmomenten. Een stoelmassage kan heel goed ontvangen worden in de pauze van je werk. Het duurt 15 – 20 minuten per persoon. Om een stoelmasssage te ontvangen zit je op een speciale stoel en wordt de rug/armen, hoofd, nek en schouder gemasseerd.

Op 5 oktober 2015 was het de dag van de leraren. Op die dag heeft Mazzaze stoelmassages gegeven aan het lerarenteam van het Triviumcollge in Amersfoort.
“Geweldig dat je op zo’n korte termijn wilde meewerken aan de verrassing voor het mavoteam. Op 5 okt, de dag van de leraar, heeft iedere medewerker genoten van 20 minuten heerlijke ontspanning van jouw stoelmassage. Het was een groot succes. Jij zorgde ervoor dat mensen de hectiek van de schooldag even los konden laten.    Ik raad het andere teamleiders aan om dit ook te organiseren. Leuk en effectief! 
Ella Verweij mavo Trivium College”

In juni 2015 heeft Mazzaze een twee-daagse stoelmassage sessie gegeven bij een bedrijf in Leusden. De medewerkers van deze organisatie kregen dit als beloning voor hun harde werk, van hun werkgever cadeau. Even een moment van ontspanning tijdens alle werkstress. Het was een enorme geste van waardering van de werkgever die door de medewerkers ook zo ervaren werd. Maar liefst 25 medewerkers schreven in voor een stoelmassage van 20 minuten. Fijn voor hun, en fijn voor mij!

In februari 2015 heeft Mazzaze een stoelmassage dag bij VVN te Amersfoort gegeven. De reacties waren heel enthousiast en positief. Uit de enquete is gebleken dat 100 % van de mensen graag regelmatig een stoelmassage op het werk zou willen ontvangen.
Snelle ontspanning en heerlijk cadeautje!
Enkele reacties waren “Heerlijk ontspannend en het voelde of er ook wat spieren losser zijn gemaakt en zijn opgerekt” en  “Heerlijk ontspannend, een cadeautje om te ervaren” en “Kwartier is ook precies goed voor een snelle ontspanning op het werk”.

Wilt u meer informatie over stoelmassage in uw organisatie, stuur dan een mail aan info@mazzaze.nl