De laatste keer in Spanje

De  laatste keer dat ik in Spanje was voelde ik elke dag het warme zand onder mijn voeten.
Op het strand in de ochtend of avondzon. Met blote voeten lopend langs de vloedlijn door en naast het frisse zeewater. Met de zwoele wind om mijn lijf en door mijn haren. 

De golven nemen me mee

In die ochtendwandelingen zijn er plannen voor de dag en doe ik yoga oefeningen op het strand om ook mijn lijf lekker wakker te laten worden. Wat een zalig begin van de dag.

In de avondwandelingen zoek ik een stil plekje op het strand op waar ik opga in het ruisen van de zee. Gedachten komen en gaan en het wordt telkens weer rustig in mijn hoofd. Met een glaasje wijn erbij is het optimaal genieten op het strand. Tijd voor mezelf!

 

Tijd nemen om alleen maar te zijn

De laatste keer dat ik in Spanje was heb ik ook zo genoten van de ruige schoonheid van het land. Rondrijdend door de bergen met prachtige vergezichten. Herhaaldelijk stoppen, uitstappen en stilstaan om te kijken in de diepe dalen en naar de hoge bergen. De stilte ervaren, te voelen en te horen. Om me een te voelen met de natuur, te merken hoe rustig ik ervan word en er onderdeel van ben. Tijd nemen om alleen maar te zijn.

De laatste keer dat ik in Spanje was heb ik met mijn man gepicknickt bij een smalle rivier en hebben we samen in de zon gelegen. En enorm genoten van de liefde voor elkaar.

Een massageweek onder de Spaanse zon!

De laatste keer dat ik in Spanje was is mijn wens ontstaan om er een massage week te geven. Omdat de overweldigende ervaringen zo goed aansluiten bij massage. Om de rust te kunnen vinden in jezelf, om zen te worden in een soort tijdloze week. Om samen met andere vrouwen te zijn en dit te delen. De warmte van de zon en de warmte van het hart.

Wakker worden in mijn droom

De volgende keer dat ik in Spanje ben is deze droom werkelijkheid. In de Body en Mind reis ga ik samen met andere vrouwen genieten van de mooie natuur. We hebben een mooi verwen programma met massage, mindfulnes, meditatie, yoga en uitstapjes naar de ruige bergen, het stille strand en sfeervolle plaatsjes. Voor vrouwen die zin hebben in een hartverwarmende week in de zon! Ik geef dat cadeau ook aan mezelf.
Zodat ik daarna weer kan schrijven over de laatste keer dat ik in Spanje was.

Wil jij dit ook, deze mooie reis en het cadeau dat je daarmee aan jezelf geeft?
Ga dan mee met de Body en Mind reis in april 2019.

2 Responses to De laatste keer in Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *