Laagdrempelig, professioneel en dichtbij

Mijn buurvrouw Maryanne kwam naar ons Open Huis, ter ere van het 5-jarig jubileum van Mazzaze, kijken uit interesse en belangstelling voor een massage dichtbij huis.  Die Open Huis dag kwam precies op het goede moment, omdat ze op zoek was naar iemand die haar fijne ontspanningsmassages kan geven. ‘Misschien is Mazzaze een goed adres daarvoor’ dacht ze.

Samen met twee andere buurvrouwen kwam ze een kijkje nemen en ze stelde haar vragen onder het genot van een kopje thee.  Welke massages ik gaf, hoe lang een massage duurt en hoe vaak mensen meestal komen. Leuke vragen en er ontstond een mooi en warm gesprek. Dat was de eerste van onze vele gesprekken in de Mazzaze salon.

 

Pijn beïnvloedenMassage dichtbij huis

Want Maryanne maakte een afspraak voor een ontspanningsmassage. Haar rug  is ‘een  problematische rug’ zegt ze zelf. Ze heeft al vele  operaties ondergaan, er is veel pijn en er zijn functionele beperkingen. Maryanne wil graag ontspanningsmassages ondergaan, omdat ze op die manier haar pijn kan beïnvloeden. Ze verwacht niet dat de pijn weggaat door de massages, maar wel dat ze tijdens de massages een positieve aandacht voor haar rug heeft. Fijne aanrakingen ervaren die de pijn kunnen beïnvloeden. En dat is ook zo. Ze komt elke maand voor een massage en geniet er enorm van. In de dagen tussen de massages door kan ze het ontspannen gevoel ook oproepen en echt weer voelen. Hoe fijn is dat! Het geeft Maryanne dus veel ontspanning. Deze ontspanning in combinatie met bewust ademen, haar enorme positiviteit  en andere ondersteuning maakt de fysieke  pijn draaglijk.  Haar overtuiging, dat je invloed hebt op je eigen pijn, wordt hierdoor versterkt. Ze is er blij mee en heeft er baat bij.

Holistische visie

Mazzaze is voor haar fijn, omdat het dichtbij huis is, dat is in praktisch opzicht belangrijk. Ze hoeft niet zoveel moeite te doen om te komen en na afloop kan ze helemaal toegeven aan de ontspanning en loomheid die in de massage is ontstaan. Daarmee heeft de massage een optimaal effect.
Massages bij Mazzaze vindt ze ook fijn, omdat er diepgang in zit. Mijn holistische visie én mijn manier van masseren, die veel  meer is dan alleen het kneden van spieren, spreken haar aan. Het geeft een spiritueel tintje dat raakt, een meerwaarde als je als klant daar ook  interesse in hebt. Maryanne vindt het een extra kwaliteit van Mazzaze.   


Afwisseling

Maryanne heeft de voorkeur voor een massage van haar rug . Maar ik masseer ook haar benen, terwijl ze lekker op haar buik ligt, elke keer geniet ze enorm en voel ik dat ze steeds verder in de massage en ontspanning zakt.  Ter afwisseling neemt Maryanne  ook andere massages. De kokosstempelmassage en de Hot Stonemassage zijn haar favorieten. Daarbij vindt ze de warmte en geur zo heerlijk dat ze daar ook helemaal in op gaat.  Soms koopt Maryanne  een cadeaubon voor een van haar vriendinnen, omdat ze het hun ook zo gunt om zich te laten masseren.

Laagdrempelig, professioneel en dichtbij

‘Mazzaze is laagdrempelig, open, zorgzaam, toegewijd en betrokken. Je bent een professional met een visie en je kunt uitleggen wat je doet en waarom je het doet, heel fijn.’ zegt Maryanne. ‘Bovendien ervaar ik je prettig zakelijk in het maken en nakomen van afspraken. Ik ben blij dat ik je ontdekt heb!’’zegt ze aan het einde van ons gesprek. En dat is geheel wederzijds, ik ben blij dat Maryanne graag bij mij komt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *