Mazzaze

Na bijna 25 jaar op verschillende functies en organisaties in de gezondheidszorg heb ik een overstap gemaakt naar het leven van een Carla naast boomondernemer.  De laatste jaren in de zorg werkte ik als manager in de thuiszorg en was daar vooral bezig met beleid en andere ‘hoofd’zaken.  Ik heb een goede coachopleiding gevolgd en begeleidde mensen in hun persoonlijke keuze’s over werk. Dat zette mij ook aan het denken en ik ontdekte dat ik graag weer concreet met mijn handen aan het werk wilde gaan. Ben de massageopleiding gaan volgen en heb in 2007 Mazzaze opgericht.

De naam Mazzaze is ontstaan in een brainstormsessie op het woord massage. De 3x z  staan voor zorg, zacht en zalig. Daar staat Mazzaze voor!

Het geven van massages geeft mij voldoening en rust. Al gauw ontstond het idee om workshops te geven, dat hebben we vorm gegeven en van daaruit zijn we weekenden gaan organiseren. Deze weekenden worden eenmalig of alle weekenden bezocht door verschillende mensen en de behoefte voor een reeks weekenden werd in 2013 omgezet in de opleiding. Mazzaze is een dynamisch bedrijf geworden en het groeit nog steeds.

In mijn blogs schrijf ik over Mazzaze zaken, massage en ondernemen.

Mazzaze staat open voor nieuwe ideeën, samenwerking en ontwikkelingen.

Carla Pleijers.