Mazzaze masseur Gerdy

De Kracht van Zachtheid

Mazzaze masseur GerdyAl jaren ervaar ik de weldaad van massages. In het verleden heb ik me vaak laten masseren en ook een massage opleiding gedaan. Ik heb daardoor wel ervaring met aanraken en voel mij daar vrij in.  Ik was dan ook direct enthousiast toen een vriendin me vroeg om mee te gaan naar een massageweekend. Die weekends ben ik begonnen, gewoon voor mijn eigen plezier en ontspanning. Ze gaven mij een geborgen gevoel. We waren altijd met verschillende mensen en iedereen kon zich op zijn/haar gemak voelen. Zelf  heb ik genoten van de vele variaties die Carla in de weekends bracht en altijd maar blijft brengen. Na een aantal keren kreeg ik de smaak zo te pakken, dat ik de opleiding ben gaan doen. Zo gauw ik daarmee was gestart, ging ik ook regelmatig met  vrienden oefenen en ontwikkelde zo meer zelfvertrouwen in een voor mij nieuwe massagevorm. Ik liet mijn oude ervaring met therapeutisch masseren los en ik ontwikkelde een zachte massagestijl, met veel  aandacht voor degene die op tafel ligt.

Mijn voorkeur gaat uit naar langzame muziek, zodat ik rust en tijd heb voor het masseren. De massages duren meestal 1 uur en 10 minuten. Dan geef ik een fullbody massage. Als iemand een kortere massage wil, masseer ik enkele delen van het lichaam. Ik nodig mijn cliënten uit om aan te geven of zij extra aandacht naar een bepaald deel van hun lichaam willen laten gaan.

Specialisatie

Tijdens de opleiding heb ik een specialisatie gedaan in Hot Stone massage. Een manier van masseren waarbij je extra warmte toevoegt met basalt stenen, die in een heater verwarmd zijn. Een Hot Stones massage heeft een diepe, weldadig ontspannende werking en duurt bij een fullbody massage 1 ½ uur, waardoor deze massage iets duurder is dan de gewone ontspanningsmassage.

Naast Hot Stones ben ik me op dit moment aan het verdiepen in het masseren met essentiële oliën. Ik houd van het werken met geuren en wil  graag nieuwe dimensies aan mijn massages toe voegen. 
Zacht,   Zorgzaam,  ZorgvuldigTekening Gerdy massage

Gerdy Haverkate.

Maart 2017.

Ik woon in Amsterdam Noord en masseer bij mij thuis. 
Voor afspraken: gerdyha@gmail.com   06-30801715