plaatjenieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.


Hoofd en buik massage weekend 24-26 november 2017

Hoofd en buik massage weekend

Het massageweekend van november is veelzijdig. Er komt zowel uitgebreid hoofd-, nek-, schouder- als buikmassage aan bod. Bovendien is er een workshop HotStone massage, waarmee de rug en de achterzijde van de benen gemasseerd worden met de warme stenen.

In een weekend helemaal in de massageflow raken en al deze massages ontvangen en leren geven. Juist omdat het zo veelzijdig is, raak je extra ontspannen en kun je dubbelop genieten. Het is vol variatie.
Hoofd en buik massage weekend

 

Bewust worden van spanningen in hoofd, nek en schouders

Bij de start met het hoofd, de nek en de schouders wordt je al direct geraakt. Je hoofd zit namelijk vol met zenuwuiteinden waardoor aanrakingen extra goed gevoeld worden. Juist het hoofd, nek en schouders zijn gebieden waar veel spanningen van het lichaam worden opgeslagen. Dat kan heel ongemerkt gaan. Als deze gebieden dan op een zachte, doch stevige wijze aangeraakt worden door warme handen die een vol contact maken kun je ineens voelen hoeveel spanning er zit. Spieren voelen nogal eens hard aan. De liefdevolle aanrakingen kunnen daar veranderingen in aan brengen. En er komt een bijzonder gevoel over je heen. Oxytocine, het gelukshormoon wordt  aangemaakt. Al deze ingrediënten dragen bij aan ontspanning.inschrijven massage

 

 

Buik massage met respect

In dit weekend wordt ook de buik gemasseerd. Het gevoel zit voornamelijk in je buik. Dit gebied wordt niet vaak door een ander aangeraakt. Er zit soms spanning, schaamte of ongemak bij een buikmassage. Dat geeft niet, daar gaan we samen respectvol mee om. Door de vele ervaringen hebben we geleerd dat deze massage wezenlijk bijdraagt aan je gevoel van totale ontspanning. Begrip, acceptatie en respect hoort daarbij. Het is echt bijzonder om te ervaren in dit massage weekend.

 

Warme stenen

In dit weekend is er bovendien ook de  workshop HotStone massage om kennis te maken met masseren met de hete stenen. En het effect van de warmte te ervaren bij en na het ontvangen van een massage. Dat kan lang doorwerken en je ontspanning vergroten. Een passende massage vorm in de koude herfst en wintertijd. We zorgen voor HotStone massage sets met verschillen warmhoudbakken en een variatie aan verschillende stenen. In deze massage is het een combinatie van masseren met je handen en de warme stenen.  

 

Volop massage aandacht voor bijna je hele lichaam

Met dit gehele pakket in het  weekend is er voor bijna je hele lichaam massage aandacht. Dat samen met het helemaal kunnen ‘zijn’ , de ontmoetingen, yoga, stilte wandeling, dans en verzorgde gezonde maaltijden is het een weekend waar je volop intens van kunt genieten, heerlijk kunt uitrusten en met een goed gevoel op zondagmiddag weer naar huis gaat om het leven van alledag weer te vervolgen.

 

Het weekend start op vrijdagavond 19 uur en eindigt op zondagmiddag 16.30 uur.
Een heel weekend inclusief alle workshops, maaltijden en twee overnachtingen kost €285,- 
Aanmelden kan hier