Massage DOE dag

Heb jij zin in een dagje massage tussen kerst en OudenNieuw, wil je een hele dag genieten, ontspannen en in de massage flow zijn?

Kom dan naar een massage DOE dag.

Je ontvangt en geeft minimaal een full body massage en je wisselt een korte massage uit, je kunt wat uitleg vragen en ontvangen of een opfrissing van enkele grepen. Heb je al een basis in het geven van massage dan ben je van harte welkom. Voel (weer) de veiligheid en vertrouwdheid in je eigen lichaam. Geniet van de bedding in jezelf die de massage je geeft.


Deze massage DOE dag is een uitstekende dag om goed voor jezelf te zorgen, even helemaal rust nemen en op adem komen. Jezelf helemaal laten raken en aanraken. Gun jezelf zo een dag om weer helemaal op te laden. Samen zijn met massage gelijkgestemden om helemaal in de massage flow te komen.

Zelf masseren en gemasseerd worden, met verschillende partners uitwisselen, feedback geven en ontvangen van Carla en elkaar. En het samen oefenen van bepaalde grepen uit verschillende technieken. Iedereen ontvangt minimaal èèn full-body massage.

Er zijn 2 mogelijkheden.

Aankomst vrijdag 28 december 17 uur , diner, massage, overnachting, 
zaterdag 29 dec ontbijt, massage, lunch, massage, diner, avond overnachting
zondag 30 dec ontbijt, naar huis
€ 190

of
Aankomst vrijdag 28 december 17 uur , diner, massage, overnachting,
zaterdag 29 dec ontbijt, massage, lunch, massage, diner, avond overnachting
zondag 30 dec ontbijt blijven voor OudenNieuwAnders
190 + 255 = € 445

Het vindt plaats in Havelte (Drenthe).

inschrijven massage