Inspiratie_AutoCollage_7_ImagesInspiratie (Medium)Inspiratiereis

Mazzaze heeft inspiratiereizen ontwikkeld waarin we op reis gaan naar verschillende inspiratiebronnen.

Ontdekkingstocht

Ga je mee op reis om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen, om energie van te krijgen, blij van te worden en op een ontspannen manier genieten. Wellicht treed je ook een keer buiten je comfortzone! Een ontdekkingstocht door verschillende bronnen. Samen ontdekken en bezig zijn, in verbinding met andere vrouwen ervaren en beleven. Tijdens deze reis maken we gebruik van inspiratiebronnen zoals massage, klankschalen, meditatie, rituelen, pantoum schrijven, mandala tekenen, kundalini meditatie, tarot-labyrinth, mayakalender, kracht van kleuren en inzichtkaarten. Je krijgt zeker nieuwe inzichten over jezelf en het zijn ontspannende avonden waarin je in verbondenheid met andere vrouwen kunt genieten van deze mooie en bijzondere inspiratiereis.

Twee keer per jaar zijn er nieuwe startmomenten. Uit een van die reizen is een vrouwencirkel ontstaan. En wie weet wat er nog meer ontstaat!

De inspiratiereis is een reeks van 6 avonden, in een groep van 4 tot 6 vrouwen.
De gehele reeks kost  € 90,- inclusief thee/koffie. Schrijf je je samen met je zus, vriendin, buurvrouw of collega in dan kunnen jullie samen meedoen voor € 150,-

Er loopt nu een reis.
Bij voldoende nieuwe aanmeldingen kan er weer een nieuwe reis starten.

Heb je interesse, meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Schrijf je nu in!