HotStone training

header-hot-stone-massage_-_kopieLeer een HotStone massage te geven in èèn dag!

Wil je leren om een goede volledige HotStone massage te  geven? Hoe je de kracht van de hete stenen kunt inzetten voor een diepe ontspanning? HotStone massage is een zeer geliefd, steeds meer mensen ontdekken deze massage en ervaren de kracht van de warmte van de stenen. De warmte van de stenen werden al door de Romeinen en Indianen ontdekt en toegepast in verschillende rituelen. Daar hebben wij in onze tijd ook voordeel van.

Deze HotStone training is op 25 oktober 2019

Je leert een volledige ontspannende lichaamsmassage met HotStones te geven. 
De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Het is daarom een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn.
Bovendien is de warmte van de stenen heel fijn voor je lichaam, zeker in koudere tijden van het jaar is het een boost voor je lichaam om deze warmte zo intens te ervaren.

Zelf uitgebreid oefenen en ervaren Hot Stone

We leren je verschillende technieken en grepen met de stenen, en er is aandacht voor persoonlijke zorg. Je leert alles over het gebruik en reinigen van de stenen. Een goede voorbereiding op deze massage is belangrijk. We gaan uitgebreid oefenen met de verschillende grepen, technieken en je eigen houding.
Je gaat ook zelf ervaren hoe het is om een HotStone massage te ontvangen, dan weet je ook wat je straks aan anderen geeft en welk gevoel dat oproept.  Alles gebeurd onder professionele begeleiding van twee ervaren masseurs. Je leert hoe je een gehele persoonlijke lichaamsmassage van een uur kunt geven.

Schrijf je nu in!

 

 

 

 Aan het eind van deze dag
– ben je in staat om zelfstandig een volledige HotStone massage te kunnen geven.
– ontvang je een certificaat.

 

Praktisch

De HotStone massage training is er weer op 25 oktober 2019 in Leusden.
We beginnen om 10 uur tot 16.30 uur.

Deelname aan deze workshop is inclusief een gezonde, heerlijke lunch èn het certificaat € 125,-

De mogelijkheid bestaat om een Hot Stone set ( heather + stenen + thermometer ) aan te schaffen voor € 235,-
Je dient dit bij je inschrijving aan te geven, zodat wij er voor kunnen zorg dragen dat we de set voor je klaar hebben staan op de trainingsdag.