Dynamische massage training

De dynamische massage is een zachte massagevorm die op de dieperliggende spieren werkt en iemand vrij snel naar een diepe ontspanning brengt.

Dynamische massage wordt ook holistic pulsing genoemd.
Pulsen zijn handelingen die het lichaam in beweging zetten om een golfbeweging te veroorzaken. Zoals een steen in het water gaan er golfjes door het gehele lichaam wat een uitermate rustgevend effect heeft.
Belangrijk is dat er nooit geforceerd wordt, er is respect voor het natuurlijke ritme. Juist door dit respect, de zachtheid en veiligheid kan er veel gebeuren.

Er zijn 4 soorten pulsen die elk een andere beweging creëren: zijwaartse pulsen, voor- en achterwaartse pulsen, op- en neerwaartse pulsen en diagonale pulsen.

Dynamische massage kent hoofd en zijstromen. De hoofdstroom veroorzaakt een golfbeweging in het hele lichaam. De zijstroom is meer gefocust op een bepaald lichaamsdeel.

 

De 4-daagse training

In 4 dagen leer je stapsgewijs alle  grepen en de techniek om deze massage te kunnen geven. Om dit te leren is er veel oefening nodig. De hoofdstroom en de zijstromen zijn stapsgewijs aan te leren. 

Daarna ben je nog meer in staat om een massage op maat te geven. Aan het einde van de training kun je een dynamische massage van een uur geven, en je kunt deze massage vorm goed integreren in een andere massage vorm.

 

In kleine groepen

De training wordt in kleine groepen gegeven om een goede begeleiding te kunnen ontvangen. 

De training is te volgen als je ervaring met massage hebt.

Tijd, plaats en kosten

Data training 
1  maart, 22  maart, 4 april, 25 april  2019

– Van 10-16.30 uur in Leusden, bij Mazzaze.

– € 380 voor gehele training inclusief lunch, hand-outs en certificaat.

 

 

Lees het blog over de training dynamische massage
 ‘Massage is persoonlijke ontwikkeling’.