plaatjenieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.


Dynamische massage training

De dynamische massage is een zachte massagevorm die op de dieperliggende spieren werkt en iemand vrij snel naar een diepe ontspanning brengt. Dynamische massage is gebaseerd op holistic pulsing.
Pulsen zijn handelingen die het lichaam in beweging zetten om een golfbeweging te veroorzaken. Zoals een steen in het water gaan er golfjes door het gehele lichaam wat een uitermate rustgevend effect heeft.
Belangrijk is dat er nooit geforceerd wordt, er is respect voor het natuurlijke ritme. Juist door dit respect, de zachtheid en veiligheid kan er veel gebeuren.
Er zijn 4 soorten pulsen die elk een andere beweging creëren: zijwaartse pulsen, voor- en achterwaartse pulsen, op- en neerwaartse pulsen en diagonale pulsen.
Dynamische massage kent hoofd en zijstromen. De hoofdstroom veroorzaakt een golfbeweging in het hele lichaam. De zijstroom is meer gefocust op een bepaald lichaamsdeel.

 

De 4-daagse training

In 4 dagen leer je stapsgewijs alle  grepen en de techniek om deze massage te kunnen geven. Om dit te leren is er veel oefening nodig. De hoofdstroom en de zijstromen zijn stapsgewijs aan te leren. Vervolgens kun je de dynamische massage goed integreren in de basismassage. Daarna ben je nog meer in staat om een massage op maat te geven. Aan het einde van de training kun je een dynamische massage van een uur geven, en je kunt deze massage vorm goed integreren in een andere massage vorm.

 

Werkwijze training

De training wordt in tweetallen gevolgd om een goede begeleiding te kunnen ontvangen. Elke lesdag doe je met iemand anders zodat je met verschillende mensen leert, oefent en feedback uitwisselt. Er kunnen 4 -6 mensen meedoen in een cyclus. Aan het einde van het lesprogramma, op dag 4 zal de gehele groep tegelijk  het programma afsluiten en ontvang je het certificaat dynamische Mazzaze massage.

De training is te volgen als je ervaring met massage hebt.

Na de 4 daagse training is er een extra dag voor alle mensen die die training hebben gedaan. Om uit te wisselen, ervaringen te delen en lastige grepen nog eens te oefenen.

 

Tijd, plaats en kosten

Data training 
18 of 19 januari – 8 of 9 februari – 1 of 2 maart – 30 maart 2019

– Van 10-16.30 uur in Leusden, bij Mazzaze.

– € 380 voor gehele training inclusief lunch, hand-outs en certificaat.

 

 

Training voorjaar 2018 is op 9 maart afgerond. 
Lees het blog ‘Massage is persoonlijke ontwikkeling’.