Dynamische massage

Dit is een massage vorm waarbij je in een diepe ontspanning komt. Liggend op een massage tafel word je door de masseur gepulst. Dat betekent dat je zachtjes heen en weer wordt gewiegd. Daarmee wordt de dieper liggende spierlaag geraakt. Je ontspant gemakkelijk als je je overgeeft aan de bewegingen die door de masseur in gang worden gezet. Je beweegt je eigen lichaam als vanzelf en je hoeft het alleen maar toe te laten.

Deze massage kan over je hele lichaam plaatsvinden en in de massagetijd van 45 minuten zak je steeds verder in ontspanning.


Deze massage kun je ontvangen terwijl je je kleding aan houdt. Dat is fijn als je het om wat voor reden dan ook niet prettig vind om  je kleding uit te trekken. Het is een veilige massage vorm als je niet bekend bent met massages en er wel graag van wilt genieten. Het is ook een massage vorm die veel moeders onbewust al met kinderen doen, zeker als ze klein zijn en je ze in slaapt wiegt of bij een baby op je arm.


Dynamische massage wordt ook holistic pulsing genoemd, en gaat over het hele lichaam. Wordt er een puls op je rug ingezet, voel je dat van je kruin tot in je tenen.

De dynamische massage kun je ook goed in combinatie met de klassieke massage met olie ontvangen. Dit is de basis massage. Die combinatie is heel mooi en zet je nog meer in de stand van ontvangen voor ontspanning.