Body en Mind reis

Een exclusieve hartverwarmende reis voor 4 vrouwen.

Een zalige inspiratiereis voor body en mind waarin je alle tijd hebt voor jezelf. Een week om te ontdekken, onderzoeken en herbronnen, waar word jij blij van? Massages, mindfulness oefeningen, schrijfopdrachten, aanrakingen die raken, meditaties, wandelingen in de prachtige omgeving en mooie gesprekken helpen je om te herbronnen, keuzes te maken, op te laden en een thema of vraag verder te onderzoeken. De ervaring leert dat de antwoorden dan vanzelf komen.

In een mooie omgeving

Bovendien verken je een wonderschoon gebied in Catalonië, in het noorden van Spanje. We maken een prachtige tocht door het mystieke Montsant gebergte naar een oud dorpje met adembenemende vergezichten. We slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En we bezoeken een fabelachtige waterbron in de bergen en wandelen over goed begaanbare mooie wandelpaden langs bergwanden.

Ont-moeten en ontmoeten

Ontspannen, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet. Om boordevol energie en vol nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.

Landhuis in de bergen

Je logeert in een ruim sfeervol landhuis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en een zwembad waar je volop van kan genieten.

 

 


“Wat ik mee naar huis neem is vertrouwen op mijn eigen basis/bron,
dat brengt ook weer zachtheid”

 

inschrijven body en mind reis

 

Praktisch:

Reisdata:  zondag 6 oktober tot vrijdagavond 11 oktober 2019
Prijs:  € 1300 op een zeer royale 2 pers kamer met eigen badkamer of € 1450 voor een grote 1 pers kamer met eigen badkamer.
Inbegrepen:  alle maaltijden (uit èn thuis eten), uitstapjes, oefeningen, massages en persoonlijke gesprekken die jou tot je kern brengen.
Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro

Ga je mee op reis naar deze heerlijke hartverwarmende  verwenweek voor jezelf?

“Wat ik heb meegenomen van de reis is beter voor mezelf zorgen.
Bewustzijn hoe belangrijk dat is”.

Exclusieve tapas avond

op 4 of 19 juni 2019

Als fan van Vakantieanders, Mazzaze of Commundo nodigen we je uit op een Spaanse tapas avond in Amersfoort waarin je meer informatie krijgt over de reis.

We ontmoeten we elkaar, eten samen tapas en nemen de tijd voor ontmoeting, uitwisseling van wensen, vragen en praktische zaken over deze unieke Body en Mind reis. De avond duurt van 18.00 tot 21.00 uur.

Je ontvangt een korting van 50 euro op de reis als je na deze avond besluit je of je met ons mee gaat.

Het is fijn om te weten dat je komt, meld je hier aan.
Na aanmelding ontvang je van ons het adres van deze avond.

 

“Het moment dat het meeste indruk om mij heeft gemaakt is de massage op de zware dinsdag waarop ik het gevoel kreeg dat ik weer compleet werd”

De begeleiders

Deze reis is een samenwerkingsverband van Mazzaze, Vakantieanders  en  Commundo        
Carla Pleijers en Yolande van Wijk zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen.
Carla is masseur, opleider en vakantieorganisator.
Je zelf raken en aanraken, jezelf steeds meer en beter leren kennen op een zachte, soms confronterende en ontspannen manier. Massage is er een belangrijk onderdeel van. Ze is hartelijk, krachtig, verbindend, zorgzaam een heeft persoonlijke aandacht voor alle deelnemers.

Yolande is businesscoach, reisleider en ondernemer. Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf is haar levensmotto. Ze is enthousiast, krachtig, humorvol, betrokken, verbindend, liefdevol en prikkelend.

 

inschrijven body en mind reis