Body en Mind reis

Een reis voor 6 vrouwen die zin hebben in een heerlijke hartverwarmende week voor zichzelf.

Een zalige 6-daagse inspiratiereis voor body en mind waarbij we een wonderschoon gebied in Catalonië, Spanje verkennen. Een week om te herbronnen, waar word jij blij van? Op het programma staan massages, mindfulness, aandacht voor jezelf, aanrakingen die raken, meditaties en verbindingen met elkaar.

Vakantie met massages, uitstapjes en veel aandacht

En het is vakantie, dus het is ook een wandeling naar een verborgen strand waar je kan zwemmen in de kristalheldere zee. En slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona.En een prachtige tocht door de mystieke bergen met kleine stadjes, kloosters en wandelingen.

Ont-moeten en ontmoeten!

Ontspannen, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet.Om boordevol energie en nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.
De reis staat open voor 6 vrouwen die zichzelf deze heerlijke week gunnen.

Landhuis in de bergen

We logeren in een ruim sfeervol landhuis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en we hebben een zwembad waar we volop van kunnen genieten. Je verblijft in een ruime tweepersoonskamer met badkamer.

Jouw reis duurt van zondagmiddag 7 april tot en met vrijdagavond 12 april 2019.
inschrijven body en mind reis

 

 


Liefdevol en een warm hart

Deze inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Mazzaze, Vakantieanders  en  Commundo        
Carla Pleijers en Yolande van Wijk zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen.
Massage is een mooie manier om in contact te komen met jezelf, de aanrakingen van je lichaam te voelen en ervaren wat dit met je doet, wat massage jou leert. Deze body en mind reis daarin een prachtig hulpmiddel.

Carla is een bevlogen masseur met een eigen massage opleiding. Ze leert mensen masseren met alle aandacht voor zichzelf en de gemasseerde. Een ware ontdekkingstocht in bewustwordingsproces met aanrakingen en geraakt worden. Bovendien heeft Carla samen met haar partner ‘VakantieAnders’ waarbij ze vakanties organiseren voor mensen die bewust in het leven staan. Carla is een integere betrokken inspirerende vrouw met een warm hart.

Yolande is businesscoach, reisleider en ondernemer. Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf is haar levensmotto. Ze is enthousiast, krachtig, humorvol, betrokken, verbindend, liefdevol en prikkelend.

Over het programma:

Het is heel gevarieerd met dagelijks massages, afwisselende mindfulness oefeningen en uitstapjes in de omgeving. De massages zijn afwisselend en gericht op het ervaren wat een massage met jou doet, zowel in het geven als het ontvangen. 
We eten zowel uit als thuis. Thuis verzorgen we gezonde, vegetarische maaltijden met een drankje voor de liefhebbers.

 

Praktisch:

Reisdata:  7 -12 april 2019

Prijs: 1200 euro (ex btw)

Inbegrepen: verblijf op basis van 2-persoons kamers, alle maaltijden (uit èn thuis eten), excursies, massages, oefeningen, koffie/thee/fris.

Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro

Optioneel: 1 persoonskamer voor 250 euro extra

inschrijven body en mind reis

Ga je mee?