plaatjenieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.


Arm en handen massage weekend 26-28 januari 2018

Dubbel Goud, Jubileum aanbieding
Massage weekend met z’n tweeën voor de prijs van èèn!
voor het weekend van 26-28 januari
Nieuw blog Gouden weekend,tijd voor jezelf

 

Het massage weekend van 26-28 januari 2018 heeft veel aandacht voor armen, handen èn voeten.

We gaan echter van start met een rugmassage. Dat is de koning van de massage waarmee je meteen in de wereld van ontspanningsmassage terecht komt.

Verrassend ontspannend voor de actieve armen en handen

Na deze duik komt de arm en handen massage volop aan bod. Het is geen voor de hand liggende gedachte als je denkt aan massage, sterker nog veel mensen denken en niet meteen of helemaal niet aan. En toch is het een mooie massage die je zal verrassen, zowel om te doen als om te ontvangen.
Je gebruikt je armen en handen de hele dag door, om iets vast te pakken, te besturen en wat allemaal nog meer. Ze zijn voortdurend actief en in beweging.

De ervaring heeft geleerd dat deze massage super fijn is omdat het aanraken van armen een bijzonder gevoel geeft, het is verrassend ontspannend en dat gevoel kunnen armen ook goed gebruiken.
Bij de massage van armen worden ook de schouders, nek en romp ‘meegenomen’ door stretschingen en rotaties. Ook het masseren van de handen zijn er strekkingen en rotaties. Elke vinger en duim wordt apart gemasseerd, evenals handpalm, muis en de bovenzijde van je handen.

Preventief

Deze massages zijn laagdrempelig om te ontvangen, het is gemakkelijk om de armen bloot te maken. Het bewust aanraken van handen is heel anders dan elkaar een hand geven.

Bij klachten als RSI of slijmbeurs in een zeer vroeg stadium kan massage zeker ook een positief verlichtend effect hebben. Je ontspant alle spieren, en dat zijn er veel, op verschillende manieren.

Uniek

Bij Mazzaze is de armen en handen massage opgebouwd uit een combinatie van holistic pulsing- ,intuitieve-, balinese- en lomilomi masage. Dat maakt deze massage uniek! 
Wil je er alles over leren in het geven en ontvangen, doe dan mee aan dit weekend!

 

Workshop  rituele voetenwassing

In dit weekend geven we elkaar in tweetallen een rituele voetenwassing. Een gebruik uit vroegere tijden waarbij je iemand bedankt voor de lange voettocht die hij/ zij maakte naar jouw huis. Als een warm welkom en met respect en dankbaarheid was je de voeten van jouw gast.
In ons leven is dat geen gebruik meer, het past echter wel heel goed bij massage. Iets doen voor en met de ander, zorg voor elkaar en voorafgaand aan een voetenmassage de voeten van de ander wassen. Met lauwwarm water, geuren en kruiden om de voeten extra te verzorgen en te verwennen.

Als je dit eenmaal hebt meegemaakt wil je het vaker!

Een heerlijk weekend om van te genieten.
Ook daarna zul je zachter zijn en de effecten nog dagenlang voelen.

 

Het weekend kost €310
inclusief massage workshops, maaltijden, overnachtingen en ontmoetingen met andere massageliefhebbers.
Aan het einde van het weekend ontvang je een certificaat en je krijgt handouts van de massages.