OPLEIDING

WORKSHOPS

MASSAGE

INSPIRATIE

 

 

 

Bij Mazzaze word je opgeleid tot ontspanningsmasseur.
Na het doorlopen van de opleiding van acht weekenden en drie cursusdagen heb je een variatie aan handvatten om een juiste ontspanningsmassage te geven. (klant).


Technieken en vanuit je hart.
Je leert uiteraard verschillende massagetechnieken. Maar je leert bovendien om te masseren vanuit je hart, met al je aandacht. Op deze manier is een massage zowel voor jou als de klant verrijkend. Bovendien reikt Mazzaze je mogelijkheden aan om (het effect van) een massage te verdiepen, zoals geuraroma's, rituele voetwassing of een haptonomische benadering.

 

Accent
In elk weekend ligt het accent op één deel van het lichaam, bijvoorbeeld de rug of de benen. Maar hoewel één lichaamsgebied centraal staat, wordt ook de rest van het lichaam aangeraakt. We oefenen in intuïtie en techniek. 

 

Extra workshops
Elk weekend heeft ook een extra workshop, een onderwerp dat goed past bij Mazzaze massage omdat het de massage kan verdiepen. De thema’s zijn Hot Stones, klankschalen, aroma’s, haptonomie, gembercompressen, voetzoolreflex, 4-handen massages, rituele voetwassingen.

 

Weekenden in je eigen tempo
De opleiding wordt in weekenden gegeven. Het unieke aan deze opleiding is dat je je eigen tempo kunt kiezen en in elk w
eekend kunt starten. Per kalenderjaar worden 5 weekenden aangeboden. Naast de massages is er elk weekend ook veel aandacht voor ontmoetingen van jezelf en anderen.

 

Diploma
Om het Mazzaze diploma te behalen moet je de 8 verschillende weekenden, 1 special weekend voor gevorderden en drie losse moduledagen volgen. De dynamische massage leer je op een losse dag door te oefenen en te ervaren. Er is een dag waarin de anatomie van het spierstelsel wordt besproken. Het derde module is een massageverdieping naar keuze. Je hebt twee supervisiemassages met een Mazzaze masseur. Je oefent op minimaal twee oefenklanten en maakt daar een massageverslag van. De eindopdracht bevat een massageplan.

Met het Mazzaze diploma kun je goede persoonlijke ontspanningsmassages geven.

 

 

 

Massage opleiding

8 weekenden

1 special weekend

3 module dagen

2 supervisies

1 eindopdracht

 

Starten

kan in elk

gewenst weekend.

 

Goede professionele

persoonlijke

massages!